VRT opent haar archieven voor Dag van de klant

VRT (Reyerslaan)
Photonews VRT (Reyerslaan)
De VRT doet op zaterdag 6 oktober opnieuw mee aan de Dag van de klant. Speciaal voor deze gelegenheid gooit het de deuren van haar archieven open voor het grote publiek.

Die rijke archieven vol schatten bevinden zich onder meer in de kelders onder het iconische VRT-gebouw in Brussel. Deze plek is normaal gezien niet toegankelijk, maar opent zaterdag dus voor even de deuren. 

VRT-fans, kijkers en luisteraars, kunnen er terecht voor een speciale rondleiding die hen een unieke blik gunt achter de schermen van de openbare omroep. 

"Zoals het voor de Dag van de klant past, worden de bezoekers zaterdag hartelijk onthaald met een aperitiefje en krijgen ze achteraf nog een verrassing uit het rijke VRT-archief mee", aldus de organisatoren. 

Vooraf inschrijven is verplicht. Klik hier voor meer info en tickets.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Emile De Smedt

    Moet betaald om hun archieven te zien.Welke?Daar waar ze zich zelf hemel inprijzen,of alles wat hun denken en zeggen is geweest en nog is.Objectieve feiten zullen acher deur en onder stof blijven.VR(rode)T.Verdraaide Roddel Tantes.

  • DIRK VAN DESSEL

    Laat maar zitten we hoeven geen politiek-correcte propaganda/

  • Peter Buyck

    Bijna 60 euro voor een gezin van 4...