Voor wie niet meer kan wachten op ‘De Mol’: op de Nederlandse tv start vanavond al nieuw seizoen

.
avrotros .
Het is nog onduidelijk wanneer het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ op VIER verschijnt, maar wie geen geduld meer heeft kan vanaf vanavond afstemmen op NPO1, waar een nieuw seizoen van ‘Wie is de Mol?’ van start gaat. En in tegenstelling tot de Vlaamse versie, nemen enkel bekende mensen deel aan het programma.

Terwijl wij wachten op het zesde seizoen van ‘De Mol’, zijn ze in Nederland al toe aan het achttiende (!) seizoen. Het programma zat bij ons dertien jaar in de koelkast, maar ondertussen regen ze in Nederland de seizoenen aan elkaar. Sinds 2005 nemen trouwens enkel bekende Nederlanders deel aan het programma, zo namen onder anderen Marc-Marie Huijbregts en Jan Kooijman al deel.

Behalve de bekende deelnemers, verschilt ‘Wie is de Mol?’ niet veel van ‘De Mol’, al bestaan er naast gewone vrijstellingen ook ‘zwarte vrijstellingen’, waarmee je tegenstanders een loer kan draaien door vrijstellingen van anderen op te laten heffen.

Op onze ‘De Mol’ is het nog even wachten. Het is nog onduidelijk wanneer het nieuwe seizoen op tv verschijnt. De locatie is wel al bekend: het nieuwe seizoen wordt opgenomen in Mexico.

‘Wie is de Mol?’ vanavond om 20.30u op NPO1.

De kandidaten van het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?'
avrotros De kandidaten van het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?'3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Arne Buys

    Ik vind de reeks van de Hollanders toch beter. Ze hebben dan ook meer ervaring.

  • Stefanie van Dijk

    Ik vind de versie met 'bekende' mensen persoonlijk wel leuker, je denkt toch op een of andere manier die mensen een beetje te kennen, en toch zit ik er keer op keer naast met 'mijn' mol

  • Wesly Hermans

    Heb ik jaren naar gekeken bij gebrek aan de echte Mol, maar zeer zeker niet zo goed als. Kijk nu alleen nog de original.