Volledig nieuw Rad Van Fortuin gebouwd voor ‘Studio Tarara’, want het oude was verkocht

Walter Capiau (het Rad van Fortuin)
KOS Walter Capiau (het Rad van Fortuin)
Vanaf vanavond begint de nieuwe reeks ‘Studio Tarara’ op VTM. Daarin spelen ze voor de gelegenheid nog eens ‘Het Rad Van Fortuin’. Dat bewust rad heeft men echter opnieuw na moeten bouwen, want het origineel werd 15 jaar geleden verkocht aan Dirk Mouton.

Volgens regisseur Tim Van Aelst wist niemand nog waar het rad was, maar Mouton (50) uit Merendree in Oost-Vlaanderen had het naar eigen zeggen al 15 jaar in zijn garage hangen. Dat verklaart hij in Het Nieuwsblad. “Ik heb het destijds gekocht voor 800 euro, tijdens een uitverkoop van failliet gegane VTS-studio’s. De rest van het decor kocht ik er voor nog eens 700 euro bij, een koopje!” 

Van Aelst reageert verrast: “Als we hadden geweten dat iemand het nog in zijn bezit had gehad, had dat er ons leven heel wat makkelijk op gemaakt! Dat ding namaken - het zit vol elektronica - was erg moeilijk.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.