Volgend seizoen 'Jane The Virgin' is het laatste

'Jane the Virgin'
The CW 'Jane the Virgin'
Het einde van comedyserie Jane The Virgin lijkt in zicht. In een presentatie op het South By Southwest-festival in Austin liet hoofdrolspeelster Gina Rodriguez vallen dat ze komend jaar het laatste seizoen zal filmen.

Gina klapte uit de school toen ze vertelde dat ze van plan is meer te gaan regisseren. De actrice nam in het huidige, vierde seizoen van één aflevering de regie op zich. In haar praatje liet ze zich ontvallen dat ze dat volgend jaar, "in ons laatste seizoen", vaker zou willen doen.

De Amerikaanse zender The CW, waar 'Jane The Virgin' in de VS op te zien is, wilde niet reageren op vragen van Deadline over de uitlatingen. De zender moet officieel zelfs nog bekendmaken of er überhaupt een vijfde seizoen komt van de serie, maar dat is gezien de kijkcijfers erg waarschijnlijk.

'Jane The Virgin', over een jonge vrouw die maagd wil blijven tot haar huwelijk maar per abuis geïnsemineerd wordt, ging in 2014 van start. Gina won in 2015 een Golden Globe voor haar rol als Jane.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kelz Deprez

    Masz leuk programma!!! Humor. Verdriet geluk alles komter in wat je kan denken in dagelijks leven