Vitaya gaat ‘Home and Away’ opnieuw uitzenden

Medialaan
Goed nieuws voor de fans van ‘Home and Away’: de Australische soap zal binnenkort opnieuw op Vitaya te zien zijn. Na een pauze van drie maanden vist de zender de reeks weer op.

Een paar maanden geleden meldde Vitaya dat ‘Home and Away’ er even tussenuit ging voor een zomerstop. Die is intussen duidelijk voorbij, want vanaf 15 augustus wordt de soap opnieuw uitgezonden. Omdat het al even geleden is dat de avonturen van Summer Bay op de buis waren, zullen de laatste twee afleveringen van voor de zomerstop eerst heruitgezonden worden.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Julie Pira

  Is omdat ze in Australië zelf ook een break houden. Dus de tijd dat ze de nieuwe afleveringen van ondertiteling voorzien, blijven we dezelfde achterstand houden Ben alleen niet zeker van 15 augustus. De voorbije jaren was het pas begin of half september, niet ?

 • Lieve Steenbak

  Super blij ! Een goede serie ! Heb het heel hard gemist ! Was een momentje voor mijzelf wat ik nu terug krijg ... waarom moet zo een serie aan zomerstop doen ? Dat is spijtig . Maar goed dat het nog komt !

 • Peggy van Drom

  Ik had effe schrik dat het er niet meer van zou komen. Geweldig zie er naar uit

 • Nadine De Smul

  Yeah,super blij mee, kijk al van in het begin en nog steeds grote fan van de soap,mag nog vele jaren blijven doorgaan hoor

 • Virginie Huyghe

  @Hendrik Je moet rekening houden met het feit dat zij wel seizoenstop houden en wij vroeger niet en dat wij hen aan het inhalen waren daarmee dat we nu wel een seizoenstop hebben.