Vincent Banic vervangt Jelle Florizoone in Familie

Vincent Banic.
Medialaan Vincent Banic.
Vincent Banic is vanaf september te zien in Familie. De ex-JIM-vj zal gestalte geven aan Guido Van den Bossche. Dat meldt VTM vandaag in een persbericht.  Banic vervangt Jelle Florizoone, die na een jaar uit de reeks verdwijnt.

Banic ook actief als model en restaurantuitbater, staat begin juni op de set van Familie en zal als de nieuwe Guido zijn intrek nemen in het huis van de Friends, waar hij samen met zijn vriendin Emma (Bab Buelens) en hun dochtertje Mila inwoont. "Momenteel ben ik me nog volop aan het inwerken om me het personage Guido eigen te maken. Ik wil er een eigen Vincent-touch aan geven. Wat dat inhoudt, merken de kijkers binnenkort op het scherm", aldus de Antwerpenaar. Hij speelde in het verleden mee in de jeugdreeks 'Het Huis Anubis' en had een gastrol in onder meer 'De Kotmadam'.

De komst van Vincent Banic betekent het afscheid van Jelle Florizoone: "Ik heb het voorbije jaar met plezier gestalte gegeven aan Guido, maar nu is het tijd voor iets anders. De makers van Familie hebben beslist om een andere weg in te slaan. Ik heb enorm veel zin om mijn tanden te zetten in een nieuw project. Ik wil de Familie-kijkers graag bedanken voor de enthousiaste reacties op de mooie verhaallijnen die het afgelopen jaar op mijn pad zijn beland."

Exit Jelle Florizoone in Familie.
Medialaan Exit Jelle Florizoone in Familie.