Viktor Verhulst: “Ik heb heel hard gehuild toen het gedaan was met Marthe”

James Cooke en Viktor Verhulst
VIER James Cooke en Viktor Verhulst
Viktor Verhulst (24) is deze week te gast op de boot van zijn vader en James Cooke, hij was dan ook de eerste die mee onder de lakens dook voor James’ bedgeheimen. Viktor kijkt onder meer terug op zijn relatie met Marthe en heeft het ook over de scheiding tussen zijn vader en moeder.

“Ik heb heel hard gehuild toen het gedaan was met Marthe”, vertelt Viktor. “Ook samen. Er zijn ook momenten dat ik haar mis, zij zit in mijn hart en komt er nooit meer uit. Toch denk ik niet dat het nog goed komt. Op dit moment ben ik niet toe aan iemand in mijn leven die naast mij staat. Daar worstel ik heel erg mee. Ik vind het niet leuk om alleen te zijn, maar heb ook angst om me te binden. Ik zie het niet zitten om me te binden aan iemand en er kinderen mee te maken om er dan tien jaar later mee in de problemen te komen.

Viktor heeft het ook over de scheiding van zijn ouders. “Als 9-jarige heb je niet goed door wat er gebeurt, maar het is op latere leeftijd dat ik mij schuldig voelde op de een of andere manier”, vertelt Viktor. “Ik was er toen niet genoeg voor mijn moeder. Ik besefte toen niet hoeveel verdriet mijn moeder moet gehad hebben. Het voelt alsof ik daar ‘sorry’ voor moet zeggen.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Liliane Maes

    Wel wel, al die ingewikkelde stories. Misschien loopt het met de TV carrière ook wat te vlug.. nog wat blijven studeren kan een optie zijn, niet ?