Vijfde seizoen 'Prison Break' binnenkort op Netflix

Dominic Purcell en Wentworth Miller spelen de hoofdrollen in Prison Break.
rv Dominic Purcell en Wentworth Miller spelen de hoofdrollen in Prison Break.
Het was lang wachten voor de fans, maar het vijfde seizoen van ‘Prison Break’ is binnenkort te streamen. Netflix laat weten dat het nieuwste seizoen van populaire serie rond Michael Scofield vanaf 1 december online komt te staan. 

De eerste vier seizoenen van ‘Prison Break’ waren een wereldwijd succes. In 2009 stopte de serie, maar FOX liet Michael Scofield en zijn vrienden in 2017 terugkeren voor een vijfde seizoen. Het bleef lang onduidelijk of Netflix, dat de eerste vier seizoen in z’n bibliotheek heeft, het comebackseizoen zou uitzenden. Nu is bekendgemaakt dat op 1 december alle negen afleveringen van het laatste seizoen kunnen worden gestreamd. 

Het vijfde seizoen van ‘Prison Break’ draait om Lincoln Burrows, de broer van Michael Scofield. Michael zou nog in leven zijn en Lincoln gaat op zoek naar hem met de anderen met wie de twee zijn ontsnapt. 

Overigens stopt het verhaal van de vluchtgevaarlijke mannen hier niet: ‘Prison Break’ seizoen 6 is inmiddels aangekondigd door FOX. 
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paulina Buelens

  En ik vind dat het wel een goede idee was om 5de seizoen te maken aangezien einde van 4de seizoen was gewoon stom...alleen spijtig dat het maar 9 episodes waren.

 • Katherine Baker

  Laat ze in godsnaam stoppen in schoonheid. Het laatste seizoen was er teveel aan: geen geloofwaardig verhaal en geen spanning .....

 • Eddy Verbiest

  werd idd hier al uitgezonden, en trok echt op niets!

 • John Stevens

  Vermoedelijk zal het hier om Seizoen 6 gaan. Is blijkbaar klaar.

 • Jan Verstraeten

  Het vijfde seizoen werd ook hier uitgezonden.