Vierde seizoen van ‘The Handmaid's Tale’ loopt vertraging op

'The Handmaid's Tale'
AP 'The Handmaid's Tale'
Het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ loopt vertraging op. Hoofdrolspeelster Elisabeth Moss heeft onthuld dat de serie niet eerder dan eind dit jaar klaar is.

“Een van de redenen waarom het wat langer duurt is dat we dit jaar een beetje een groter seizoen maken. We zijn echt de grenzen van onze capaciteiten aan het verleggen en er wordt veel geschoven”, zegt Moss tegen Digital Spy. “We zitten niet veel in een studio tussen vier muren, dus het is echt een groter seizoen en dat duurt een beetje langer. Ik ben al sinds half januari in Toronto aan het voorbereiden.”

‘The Handmade’s Tale’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. Het verhaal beschrijft een religieuze denkbeeldige samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren. Elisabeth Moss speelt de hoofdrol als June Osborne en won in 2017 voor die rol de Emmy voor beste actrice. In juli vorig jaar werd het vierde seizoen aangekondigd, een maand na de release van het derde seizoen. De hitserie is in Nederland op Videoland te zien.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.