Vierde seizoen ‘Down The Road’ wordt reünie

Down The Road
één Down The Road
Momenteel genieten we nog van het derde seizoen ‘Down The Road' op één, maar de zender heeft alvast heuglijk nieuws: het vierde seizoen komt eraan! Fans zullen blij zijn om te horen dat alle gezichten uit de eerste reeks zullen terugkeren voor hun grootste avontuur tot nu toe, naar het Finse Lapland.

Momenteel is het derde seizoen nog op antenne, maar een tijd geleden trok de groep van het eerste seizoen weer samen op pad voor een nieuw avontuur. Voor Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn was het intussen al een hele tijd geleden dat ze samen op die allereerste reis gingen. Sindsdien is er veel veranderd in hun leven. De reüniereis is de ideale gelegenheid om samen wat quality time door te brengen en te horen hoe ieders leven intussen veranderd is. Zo zijn Kevin en Lisa al een hele tijd een koppel, en bloeit er ook iets moois tussen heel wat andere bekenden uit het programma.

Dieter en medebegeleidster Saar verrasten de groep met het plan om er samen nog eens op uit te trekken, en daar moesten ze natuurlijk niet lang over nadenken. Omdat de zes intussen al wat gewoon zijn, wordt het het pittigste avontuur tot nu toe: een reis naar het hoge noorden. In Fins Lapland trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen, en nog veel meer. Maar de reis is niet enkel een spannend avontuur, want in de kou genieten ze nog extra van elkaars gezelschap en warmte. Intussen is de groep weer in België.

LEES OOK:

Ouders van stapelverliefde Sophie uit ‘Down the Road’ moeten hun dochter intomen: “Sophie droomt al van kinderen met Jaimie” (+)

Zo beleven ‘Down the road’-deelnemers de coronacrisis: “Het ergste? Dat ‘Familie’ binnenkort misschien niet meer op tv komt” (+)

Down The Road
één Down The Road12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Esther Boer

  Kun je in Nederland ook de seizoenen zien. Hier is er volgens mij maar 1 op tv uitgezonden.

 • Said van Biene

  Ik vind down the road een collega programma dieper is een heel lief persoon ik heb alle syzoenene seizoen 1 2 3 gezien is een van me favoriete programma's ik weet wat het is om een verstandelijke beperking te hebben heb het zelf ook ik woon in Nederland zuidholland Groeitjes said van b

 • Luc Desmet

  Ik heb een ding onthouden. Namelijk dat Dieter zei dat hij tov zijn eigen kinderen absoluut niet dat geduld heeft. Sindsdien vind ik het een beetje nep.

 • Chris Van den broeck

  Een top hartverwarmend programma! En een super Saar en Dieter, respect!

 • Karina Geenen

  Ik hoop dat ze er nog heel lang met door gaan want ik vind dat het beste programma dat er is