VIER komt met nieuwe fictiereeks 'Grond'

Grond
VIER Grond
Tv-zender VIER heeft groen licht gekregen om van start te gaan met een nieuwe serie: 'Grond.' Het programma gaat over twee broers uit Vilvoorde die met een geniaal idee de begrafeniswereld op hun kop zetten. De opnames zijn gepland voor 2019.

De nieuwe 8-delige serie wordt ontwikkeld naar een idee van Zouzou Ben Chikha, en wordt geschreven door Dries Heyneman, Wannes Cappelle en Ben Chikha. Cappelle en Heyneman waren ook al co-scenarist bij de populaire tv-serie ‘Bevergem’.

Lunanime, de productietak van de Lumière Groep, is de hoofdproducent en heeft de ambitie om de VIER-serie als een internationale co-productie te financieren én te produceren. Zowel Nederland, Duitsland en Noorwegen hebben hun belangstelling reeds geuit.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.