VIDEO. Zó kwamen Mathias en Staf aan dat perfecte 'Lichaam van Coppens'

'Het Lichaam van Coppens'
VTM 'Het Lichaam van Coppens'
Je kon er de voorbije week niet buiten: het lichaam van Coppens is grondig gerenoveerd. Niet alleen het programma zelf, maar ook het lichaam van Staf en Mathias. Hun sixpack was de voorbije week overal te bewonderen. In de eerste twee afleveringen van dit seizoen werken de broers verder proeven uit rond dat perfecte lichaam, en doen ze uit de doeken wat ze moesten doen én laten om op amper twee maanden onderbroekenmodel te worden.

Dat deden ze samen met een team coaches: professor Hespel van KULeuven, diëtiste Marlies Huysentruyt en sportcoaches Jan, Thys en Jonathan hebben hen begeleid van hesp naar hunk. Droge worst, een portie gemengd, de Duveltjes: dat was wekenlang taboe. Alleen twee maand soep, rijst en kip en heel, heel, héél veel trainen.

Hebben Mathias en Staf misschien een sixpack zonder het zelf te weten? Verscholen onder hun buikje? Voor ze aan hun training beginnen laten de broers hun vetgehalte meten bij Peter Hespel, professor inspanningsfysiologie.

Mathias en Staf beginnen aan het eerste luik voor fotoshoot voor hun kalender voor Rode Neuzendag: de foto’s met hun ‘papabuikje’. Pas daarna gaan ze voluit trainen voor een sixpack en willen ze de foto’s nog eens overdoen, maar dan strak gespierd. Ze moeten 12 poses voor de kalender uitkiezen, en halen als voorbeeld een foto van voetballer Ronaldo boven.

Sinds Rocky heeft elke film die over zware inspanningen gaat, een montage van de training op muziek. Ook Het Lichaam Van Coppens dus. We zien hoe Staf en Mathias na vier weken zwaar trainen en diëten toch nog tot het uiterste gaan.

Na vier weken gaan Staf en Mathias opnieuw langs bij Peter Hespel, professor inspanningsfysiologie. Hoe ver staan ze in hun strijd tegen het vet?
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels