VIDEO. Van Rossem over kortstondige romance met Italiaanse schone: “Na 14 dagen namen we definitief afscheid”

Van Rossem over zijn ontmoeting met een Italiaanse schone.
VIER Van Rossem over zijn ontmoeting met een Italiaanse schone.
Dinsdag brengt VIER het eerste deel van ‘Van Rossem’, over het leven van de gelijknamige excentrieke figuur. Dat Van Rossems leven op zijn zachtst gezegd erg turbulent was, is een publiek geheim. Maar nog niet alles is in de openbaarheid. Zijn ontmoeting met een Italiaanse schone in Oostende, bijvoorbeeld, is een verhaal dat door merg en been gaat.

Van Rossem, vanaf dinsdag 4 december om 20.35 uur op VIER. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Van der Vloedt

  Laat je een "gouden" traplift installeren JP !

 • Ivo Van damme

  Moest dat waar zijn geweest zouden we het al véél langer geweten hebben . Van Rossem is geen fantast maar iemand die er plezier in schept mensen te manipuleren en te misleiden . Hij kon zelfs mensen miljoenen afzetten op basis van gebakken lucht en kon menig kiezers overtuigen met zijn charlatan praatjes . Nu nog geloven mensen hem hier .

 • Elvire Jacobs

  Triest op die manier zo oud moeten worden.

 • Jef Jensens

  Hoe meer je erover hoort/leest hoe meer je toch het idee krijgt dat het een fantast is? Dit kan waar gebeurd zijn, maar al zijn verhalen zijn altijd zo extreem....

 • Edmond Dantès

  Zo intelligent is hij dan toch niet geweest, hij had rustig met zijn verborgen miljoenen in Spanje kunnen leven, die leveren niet uit bij financiële misdrijven.