VIDEO. Van liefde op het eerste gezicht tot...: hoe het afloopt met Jeroen en Severien

Jeroen en Severien in betere tijden.
VTM Jeroen en Severien in betere tijden.

Opgelet! Het onderstaande artikel bevat spoilers over ‘Boer zkt Vrouw’!

Een schokgolf van jewelste, dat mogen de kijkers van 'Boer Zkt. Vrouw' vanavond verwachten, want boer Jeroen (29) breekt met Severien (23). 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"Severien en ik zijn even een koppel geweest en hadden het heel fijn samen. Maar toen ze enkele weken na de opnames weer naar de boerderij kwam, kreeg ik het gevoel dat mijn verliefdheid steeds minder groot werd. Ik heb mijn gevoel gevolgd en een einde aan onze relatie gemaakt. Sindsdien hebben wij geen contact meer gehad", vertelt de boer in 'Dag Allemaal'. "Ik heb geen spijt van mijn deelname. Maar ik zou geen tweede keer meedoen. 'Boer Zkt. Vrouw' is geen normale manier om elkaar te leren kennen. Wij kenden elkaar amper vier weken. Ik had er op dat moment echt een goed gevoel bij, maar dat is gaandeweg minder geworden."

Severien beaamt in 'Dag Allemaal' dat Jeroen aan de grond van hun breuk ligt. "De beslissing komt helemaal van hem. Toen ik in Duitsland arriveerde om de zomervakantie bij hem door te brengen, drukte Jeroen me vrijwel meteen met de neus op de feiten. Hij had z'n ouders niet eens ingelicht over m'n komst. 'Eigenlijk heeft onze relatie nooit iets betekend', klonk het plots. Het is een intense periode geweest en ik moet die een plaats geven. Ik was echt verliefd, maar het heeft niet mogen zijn." 
23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anja Verhaert

  Je zo laten doen en dat op tv..zegt meer over hem dan over haar..

 • Lieve Vandamme

  Vermoedelijk gaat de verliefdheid deze keer ook over.....wispelturige Jeroen....

 • Ariane Gekiere

  Tis de eerste de beste niet .... er gaan er nog volgen

 • Christiane De Kerpel

  Ok, ik laat in het midden of er interessantere programma's zijn (en dan meestal na 22.00 geef ik toe) maar ik vond het wel een mooi initiatief, gepresenteerd door 2 fijne, oprechte dames, die nog altijd netjes met de voeten op de grond blijven !

 • magda de munck

  Boer Jeroen zal nog dikwijls verliefd worden.