VIDEO. Tim valt voor Cherish, Kevin gaat los met Chloë en Joshua trekt zich terug

Chloë heeft haar eerste slachtoffer binnen.
VIJF Chloë heeft haar eerste slachtoffer binnen.
De temperatuur ging flink de hoogte in op 'Temptation Island'. Andrea had het al voorspeld: het derde kampvuur is ontaard in een heuse bosbrand. De beelden hakten er stevig in bij de dames. Deborah is ten einde raad. Bekijk hier de beste fragmenten uit aflevering acht. 

Deborah is ontroostbaar na het derde kampvuur

Ze heeft geen vertrouwen meer in haar Tim. "Hij was nochtans zó hoog gestart."

"The relationship is over"

Verleidster Chloë is erin geslaagd om Kevin helemaal voor zich te winnen. "Megan kan me niks schelen. Niks, zero, noppes, nada." 

De 'Timtation' slaat toe

Het ondenkbare is gebeurd: Tim lijkt zijn Deborah en hun trouwplannen helemaal vergeten te zijn. Hij krijgt gevoelens voor verleidster Cherish en heeft geen zin om tegen die gevoelens te vechten. "Krijg je hier echt geen spijt van?", klinkt het nog bij Cherish. "Ach, het kampvuur is toch al om zeep", aldus Tim.

Joshua neemt drastische maatregelen

Joshua beseft dat Megan meer wil dan hij en vindt het hoog tijd voor een gesprek. "Ik zie je gewoon als een vriend." Auch.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pasceline Dubois

  Daaraan zie je dat die joshua geen haar beter is, voor sex was ze ok, daarna gewoon dumpen, hij moest nooit nog vriendin vinden, maar ja tegenwoordig doet de jeugd het met iedereen en liefst op paar minuten ...'

 • gert vandevijf

  dit zijn de hedendaagse versie van de johnnie's en marina's van vroeger. een bende idioten met wat narcisten bij elkaar, die allen nog erg kinderlijk zijn voor hun leeftijd. Reinste uitlachtelevisie van het klootjesvolk, maar er wordt naar gekeken.

 • lodewijk maesen

  5 x sex gehad en t nieuw is er vanaf voor joshua...de serieuse jongen haha

 • Karel Delcroix

  Wanneer gaat die hoogmis voor idioten en narcisten eindelijk stoppen?

 • Brigitte van der Zalm

  Binnenkort terug expeditie Robinson joepie☺️