VIDEO. ‘Temptation Island Rusland’ loopt gewelddadig uit de hand

Temptation Island Rusland
RV Temptation Island Rusland
In de loop der seizoenen heeft ‘Temptation Island’ al heel wat onwaarschijnlijke taferelen opgeleverd. Toch lijkt het erop dat de Russische editie de kroon spant, want daar is de aflevering waarin de koppels worden herenigd compleet uit de hand gelopen. Toen deelneemster Svetlana ontdekte dat haar wederhelft haar had bedrogen met verleidster Irina ging ze dan ook - op zijn zachtst gezegd - door het lint. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Dat het elfde seizoen van ‘Temp­tation Island’ bij ons de geschiedenisboeken ingaat als het meest slaapverwekkende ooit, weet intussen iedereen. Maar in Rusland is dat klaarblijkelijk heel andere koek. Toen deelneemster Svetlana tijdens de laatste aflevering plots beelden te zien kreeg waarop haar vriendje het bont maakt met verleidster Irina, sloegen bij haar de stoppen door. 

Eerst kreeg haar vriend het te verduren: hij kreeg een stevige mep tegen het hoofd. Svetlana vond het blijkbaar niet voldoende, want meteen daarna vloog ze de bewuste verleidster - die ook aanwezig was, gezien alle koppels in de Russische editie hun hereniging samen beleven - letterlijk en figuurlijk in de haren. Irina kreeg enkele serieuze klappen en schoppen te verwerken en de rest van de kandidaten moesten tussenbeide komen om erger te vermijden. Irina wou het er niet bij laten en in de verdediging gaan, maar werd tegengehouden door een andere deelnemer. De presentatoren wisten in alle geval niet wat ze te zien kregen en waren duidelijk in shock.
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kristof Michels

  @Freddy Van Hulst : Ja, dat leverd keikers op ! Ze hebben hun tog goet uitegeleeft en geamusseert he !

 • Bea Touzin

  Waarom dan mee doen?? Ik zou hem aanpakken en niet zij die haar werk deed . Je weet waaraan je begint !!

 • Freddy Van Hulst

  Dat leverD kijkers op, echt?

 • Wesley Vlaminck

  Afschaffen zo’n haat-uitlokkende programma’s! Deze zijn bedoeld om sensatie op te wekken en koppels uit elkaar te drijven. Anderzijds, koppels die zich hiervoor inschrijven zijn het woord “koppel” onwaardig.

 • Dennis Andersen

  Meedoen heeft de bedoeling elkaar te bedriegen, dus dat weet men ook vooraf. Schandalig dat men deze programma’s toelaat.