VIDEO. Natalia leidt collega-coaches voor het eerst rond in ‘The Voice Senior’-studio

Als coach in ‘The Voice’ is Natalia niet aan haar proefstuk toe. Na 2 seizoenen ‘The Voice Kids’ en een 5de seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ in de maak, gaat ze op zoek naar het grootste talent onder senioren. Dat doet de samen met 3 collega-coaches de voor de allereerste keer plaatsnemen in de bekende rode draaistoelen: Dana Winner, Walter Grootaers en Helmut Lotti. 

Natalia gidst hen nu alvast door de studio van ‘The Voice Senior’, laat hen kennismaken met de draaistoelen en laat de coaches al eens op de befaamde rode knoppen drukken. “Die stoelen zijn magisch”, klinkt het bij Walter. “Dat is een aantrekkingskracht: je wil daar zo snel mogelijk gaan inzitten en je wil vooral op die knop drukken.” Voor welke kandidaten ze vrijdag op de knop zullen drukken, is nog maar de vraag...

The Voice Senior: vanaf vrijdag 7 december om 20.35 bij VTM

Natalia leidt de andere 3 coaches rond in de studio.
VTM Natalia leidt de andere 3 coaches rond in de studio.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carine Van den eede

    @ronny cockuyt wees beter fier ze vult nog steeds alle zalen hier na 15 jaar,ik ben in ieder geval blij dat we ze hier nog kunnen bewonderen.

  • ronny cockuyt

    Die dacht ook dat Amerika op haar zat te wachten,het is wel veel minder geworden.