VIDEO. Jitse en Emily kiezen definitief in ‘Boer Zkt. Vrouw’ (en ook de andere boeren luisteren naar hun gevoel)

Jitse en Emily gaan elk hun eigen weg.
VTM Jitse en Emily gaan elk hun eigen weg.
Na de voorlaatste aflevering van ‘Boer Zkt. Vrouw’ weten we bijna welke koppels het tv-avontuur overleefd hebben. Emily en Jitse besluiten om vrienden te blijven, de rest ziet wel liefde in hun toekomst. Of de liefde ook standhoudt, valt morgen te zien in de laatste aflevering van ‘Boer Zkt. Vrouw’. 

Jitse hoopt dat Emily voor hem kiest. “Ik ga je missen”, zegt Emily. “Maar ik mis iets, iets dat ik niet kan beschrijven.” De 22-jarige boer uit Noorwegen wordt helaas afgewezen door het meisje dat hij eerst niet geselecteerd had. “Ik had het niet zien aankomen”, zucht Jitse. “Ik zag het wel zitten om verder te gaan, maar ik respecteer haar keuze.”

In Zuid-Afrika lijken Hilde en boer Manu wel voor elkaar te kiezen. De twee tortelduifjes laten elkaar geen seconde los en flirten dat het een lieve lust is. “Ik ben content”, lacht Manu.

Jan en Romina hebben het weer tegen in Australië, en daar maakt ‘de knapste boer van Vlaanderen’ handig gebruik van. De wind zorgt al snel voor een stevige omhelzing. “Maar dat is niet enkel door de wind hoor”, lacht Jan. “Ik kan gerust zeggen dat ik op dit moment gelukkig ben”, zegt Romina. “En ik sta hier ook niet tegen mijn goesting”, aldus Jan.

In Duitsland gaan Jeroen en Severien al een stapje verder. Zij horen de trouwklokken al luiden. De twee bezoeken samen een kapel in de natuur. “Ik vind het belangrijk om voor de kerk te trouwen", laat Severien weten. “Dat hoort erbij, dat maakt het plaatje compleet.” De twee geven elkaar dan ook het jawoord, alleen telt dat niet echt zonder priester.

Bjorn en Evelyn hebben op een bepaald moment maar weinig tijd voor hun gevoelens. Evelyn moest immers heel dringend naar het toilet en dan zitten je gedachten nu eenmaal ergens anders. Na ‘de boodschap’ van Evelyn komen haar gevoelens wel weer naar boven. “Bjorn wil mij beschermen, het is fijn om zo iemand bij je te hebben.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.