VIDEO. Is er hoop voor Timtation en zijn Deborah? “Hij moet tussen de 500 à 700 keer aan mijn deur staan voor het terug goedkomt”

Goedele Liekens verdiept zich dinsdag in het nieuwe seizoen van Temptation Island, laat alvast exclusieve beelden zien én blikt terug met de meest besproken deelnemers van de afgelopen reeksen.

Daaronder vallen natuurlijk Tim en Deborah, die op spectaculaire wijze uit elkaar gingen in het laatste seizoen. Maar is er stiekem toch nog hoop voor het ex-koppel? Tim probeerde Deborah al een paar keer terug te winnen. “Tim moet tussen de 500 à 700 keer aan mijn deur staan voor het terug goedkomt”, klinkt het.

Grappig, want Tim verklaarde destijds dat hij al 500 tot 700 vrouwen in zijn bed heeft gehad:

Komt het toch nog goed tussen deze twee?
Vijf Komt het toch nog goed tussen deze twee?4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • samantha houben

  Goh goh die gaat haar eigen nu toch niet nog is laten vangen door dieje pippo..

 • Peter Van Dewiele

  500-700 vrouwen in z’n bed? Om hem in slaap te wiegen en onder te stoppen, zeker? Precies een klein kind me z’n lacheske, stemmetje en achterlijke reacties...

 • SAM Bedfort

  Dan heeft ze pech, want het zal meer dan 700 keer zijn. Wie is er nu geïnteresseerd in iemand die 20 keer per dag met een verschillende vrouw wenst te trouwen?

 • Lindsey Clauw

  Laat hem lopen Deborah je verdiend veel beter