VIDEO. Ian Thomas scoort de eerste 10 in ‘Dancing With The Stars’ en kan zijn emoties niet bedwingen

VIER
Het was een emotionele aflevering van ‘Dancing With The Stars’: alle kandidaten blikten terug op een belangrijk moment in hun leven. Ian Thomas maakte samen met partner Natascha een dans rond zijn tijd in Amerika: prachtige jaren vol mogelijkheden, maar ook met enorm veel druk. “Mensen zaten gewoon te wachten tot ik zou falen”, aldus Thomas. 

Hij stopte al zijn frustratie in een machtige moderne dans, waarmee hij het publiek én de jury verblufte. Hij wist zo de eerste perfecte score - een 10 van Jan Kooiman - in het programma in de wacht te slepen. “Het mooiste dat ik al gezien heb in dit programma”, aldus Michel. En Ian, die was duidelijk erg geëmotioneerd door zoveel positieve commentaar. Het leverde hem een groepsknuffel van zijn concullega’s op.
31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin Moortgat

  Absoluut niet mijn stijl van dansen, dus ga niet over oordelen of die 10 wel of niet verdiend was. Maar het gaat hier wel om een dansshow en niet over "my life" of "ik werd gepest" verhaaltjes waarmee de jury vertederd wordt. En hoe ze in de dans een uiting van verzet tegen zijn pesters zien??? Maar ja ik ben misschien te dom om dat te begrijpen

 • Lesley Huyens

  Ian heeft dit ongelooflijk goed gedaan. Ik zat zelf met tranen in de ogen. Mijn respect voor deze jongen wordt elke keer groter. Van mij mag hij dit winnen en anders kat

 • maxim vanderveken

  Chris Marien vertel dan is wat jij al gedaan hebt wat eventueel in de buurt komt van hem, triestig hoe sommigen iemand die ze niet kennen toch moeten kunnen afbreken en beoordelen.

 • Werner Humblé

  Laat hem eens een Tango dansen den bleiter zal rap van stoel vallen de ego. Trouwens ik vind dat iedere week 1 dansstijl voorop moet staan zodat er goed kan vergeleken worden .

 • Elke Celis

  Die jongeman... Hij heeft zo'n juiste inschatting van zichzelf en gaat er echt gewoon voor. Chapeau, na al de pesters en sabotage en mensen die je bedriegen in dat wereldje, ik zie het niet veel anderen doen, en zeker niet met zoveel wijsheid en menslievendheid. Geloof in jezelf Ian, taste it all :)