VIDEO. Hugo uit ‘De Kotmadam’ is nu makelaar in ‘Huizenjagers’, en hij ziet er helemaal anders uit

Bert Van Poucke ten tijde van ‘De Kotmadam’
VTM Bert Van Poucke ten tijde van ‘De Kotmadam’
Deze week trekken de ‘Huizenjagers’ naar Oost-Vlaanderen, waar ze halt houden in Gent. Er duikt ook een oude bekende op tussen de makelaars: Bert Van Poucke. Zo’n 20 jaar geleden kende Vlaanderen hem als ‘Hugo’ in de Kotmadam, maar intussen heeft zijn passie voor acteren plaatsgemaakt voor de huizenmarkt.

Bert, die van 1998 tot 2003 student Hugo speelde, noemt zichzelf een ‘BVG’ - een Bekende Vlaming Geweest. Zijn ervaring als acteur komt hem wel goed van pas als makelaar. Bert kan het namelijk niet alleen goed uitleggen, hij kan ook nog eens heel goed luisteren en dat zorgt steevast voor een goede match tussen pand en klant.

De voormalige acteur, die de geblondeerde piekjes intussen heeft ingeruild voor een donker kapsel, neemt het deze week op tegen selfmade man Simon en de praatgrage Séverine.

Huizenjagers, van maandag t.e.m. donderdag telkens om 19.45 op VIER.

VIER3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bern Vermeulen

    Iets kopen aan een topacteur, niet doen die kan je er zo doen inlopen, acteurs zojn de beste verkopers men weze gewaarschuwd

  • dirk lathouwers

    Het beste personage ooit in de kot madam.

  • nina deyrne

    Ik had nu wel anders verwacht, maar zo anders..