VIDEO. Haar van Miss Africa vliegt plots in brand tijdens kroning op podium

De Congolese Dorcas Kasinde werd gekroond tot Miss Africa 2018. Haar haar vatte vuur op het podium.
Screenshot video De Congolese Dorcas Kasinde werd gekroond tot Miss Africa 2018. Haar haar vatte vuur op het podium.
De nieuwe Miss Africa is bekend: de 24-jarige Dorcas Kasinde uit Congo. Afgelopen donderdag werd zij op het podium gekroond tot Afrika’s mooiste vrouw. Nadat haar naam werd afgeroepen, omhelsde ze een van haar concurrenten, maar dat liep niet zo goed af. Plots stond haar haar in brand!
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De schoonheidswedstrijd ‘Miss Africa 2018' eindigde bijna in een ramp. Het haar van Dorcas Kasinde, eveneens Miss Congo 2018, vatte vuur door enkele verdwaalde vonken van vuurwerk toen ze donderdagavond op het podium het kroontje van Miss Africa 2018 ontving.

De video van het voorval gaat sindsdien viraal op de sociale media. Daarop is te zien hoe de 24-jarige jongedame geschokt achterblijft op het moment wanneer ze beseft dat haar haar in brand staat. Een man kwam onmiddellijk de vlam uitdoven.

Kasinde versloeg de Nigeriaanse Chiamaka Nnaemeka en de Zambiaanse Gladys Kayumba. Met de titel van Miss Africa won de jongedame maar liefst 35.000 dollar (een ruime 30.000 euro) en een auto.

De Congolese Dorcas Kasinde werd gekroond tot Miss Africa 2018.
Facebook MISS Africa De Congolese Dorcas Kasinde werd gekroond tot Miss Africa 2018.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jozef van riel

    Tja, niet moeilijk. Is allemaal plastiek!!