VIDEO. Dit waren de Blind Auditions van de 5 winnaars van ‘The Voice’ tot nu toe

The Voice Top 5
VTM The Voice Top 5
Koen Wauters, Natalia, Bart Peeters en Alex Callier gaan opnieuw op zoek naar dé engelen-, rock- of soulstem die hen de overwinning kan opleveren. Dit jaar wordt de competitie onder de coaches nog extra aangescherpt, want de ene coach kan de andere dwarsbomen door zijn stoel te blokkeren. In de eerste auditieronde wagen twaalf kandidaten hun kans. Maar weet jij nog hoe de winnaars van de voorbije seizoenen het beste van zichzelf gaven? Herbeleef hier hun eerste auditie. 

1. Glenn heeft maar 3 seconden nodig om de coaches te overtuigen

2. BAM! Paulien staat er meteen vol zelfvertrouwen

3. Tom kon alle coaches overtuigen

4. Het werd wel héél spannend voor Lola

5. Het was spannend afwachten voor Luka
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Streulens

    Luca..met eigen inbreng algemeen. Is best te sponsoren.. De overigen eerder "copycats" zijnde..echter te weinig "persoonlijke pressante" er aan toe te voegen..allen best talent hebbende..Tom als voorbeeld. Luca eerder "meer" weet uit te brengen: persoonlijkheid.

  • Carine Demey

    4 keer op rij.... Was ik juist.

  • Werner Humblé

    Zoals altijd waren de andere finalisten en runner-up's stukken beter, behalve het jaar van De Man dat was de verdiende winnaar want nummer 2 was Laura Tesoro en die kwam niet aan zijn enkels.