Verrassende carrièreswitch voor Roos Van Acker

PHOTO_NEWS
Studenten aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen kunnen tevreden terug naar school keren. Vanaf volgend academiejaar is Roos Van Acker daar één van de docentes. Ze zal er creatieve copywriting geven, dat meldde ze aan Story.

Het is al geleden van de VTM-show 'Uit de Kast' in 2013 dat we Roos Van Acker nog zagen presenteren op televisie. Nu heeft het televisiefiguur besloten om haar carrière over een andere boeg te gooien. Vanaf volgend academiejaar zal ze lesgeven aan de Hogeschool in Mechelen. "Ik ga er creatieve copywriting geven aan de studenten van de nieuwe mediarichting", verklaart ze. "Ik had er graag ­Nederlands gegeven, maar met die job is Mark Uytterhoeven al gaan lopen."

"Ik ­begin met vier uur les per week, hopelijk wordt dat ­later meer", zegt Roos. Een volledige ommekeer in haar beroepsleven wil ze hoe dan ook niet. Zo zal ze haar lesopdracht blijven combineren met haar weekendwerk bij Studio Brussel. Bovendien verklapte ze dat ze binnenkort opnieuw op televisie te zien zal zijn. "Meer kan ik daar nog niet over vertellen", aldus Roos.