Vernieuwde ‘Rad Van Fortuin’ start op 3 augustus

SBS
‘Het Rad’, de vernieuwde versie van het legendarische tv-programma ‘Rad Van Fortuin’, zal vanaf maandag 3 augustus te zien zijn op VIER.

“Mag ik een klinker kopen, Peter?” Dat kan vanaf 3 augustus weer naar hartenlust, want ‘Het Rad’ is terug van weggeweest. Van maandag tot donderdag laat presentator Peter Van de Veire dagelijks drie kandidaten aan het iconische rad draaien om woordpuzzels op te lossen. De langstlopende gameshow aller tijden krijgt daarvoor wel een stevige update. Eentje zonder nineties-blingbling, maar wel met een nieuw rad, een nieuw logo, een premium prijzenwinkel, bekende assistenten en een nieuwe begintune gemaakt door top-dj Regi Penxten. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zelfde concept

Het oerconcept blijft bewaard, maar het nieuwe Rad krijgt wel verschillende bekende assistenten: in plaats van een vaste assistente wordt Peter elke aflevering geflankeerd door een nieuw bekend gezicht. De ‘assistent van de dag’ tovert niet alleen de letters tevoorschijn, hij of zij geeft ook enkele thema’s en onderwerpen aan in de vragenrondes.

‘De Winkel’ kan natuurlijk niet ontbreken. Die staat traditiegetrouw vol met prijzen, waar iedereen al lang van droomde, maar nooit durfde te kopen. Van een auto tot een ‘Dinner in the Sky’ of zelfs een geheimzinnige surprise box, alles is mogelijk. In de finale krijgt één kandidaat bovendien de mogelijkheid om te shoppen en een prijs te winnen uit de ‘Premium’-afdeling van de winkel. Hier bevinden zich verschillende hoofdprijzen om ‘U’ tegen te zeggen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.