Verleidster Ashley: "Ik raak Haroon met geen stok meer aan"

SBS
Verleidster Ashley maakt deel uit van het huidige verleidersteam op Temptation Island. Ze is echter geen onbekende van Haroon, die vorig jaar richting Thailand trok. Al wil ze nu niets meer met hem te maken hebben, vertelt ze in TV Familie.

Volgens Haroon had hij met Ashley (en trouwens ook met Parastoo) een relatie. Zij ontkent dat echter in alle talen. "Ik heb nóóit een relatie met hem gehad!", klinkt het woest in TV Familie. "Wat een mongool, alsjeblief zeg! Die Haroon heeft veel praat, en dan dat gigantische ego van hem... Vreselijk! Dus, geloof me: een relatie met hem, dat is er - werkelijk waar - nooit van gekomen."

En de reden waarom wordt al snel duidelijk. "Toen Haroon met mij aan het daten was, ontdekte ik dat hij nog contact had met zijn ex Ayse. En dus heb ik finaal met hem gebroken. En dat kon hij dus niet verkroppen." De man maakte volgens haar een video om haar belachelijk te maken. "Terwijl ik ook wel een boekje over hém kan opendoen. Met zo'n griezel wil ik géén relatie, van m'n leven niet. Nu niet, nóóit niet. Bah, die Haroon. Ik zou hem nog niet aanraken met een stok, laat staan dat ik met hem in bed wil belanden!"

Ook op Temptation vond ze geen geschikt relatiemateriaal. "Nee, zeg. Ik was daar puur om het spel te spelen. En ik kan jullie vertellen dat het nog héél heftig wordt. Het vorige seizoen vond ik doodsaai, in vergelijking met wat er nu allemaal te gebeuren staat. Soms kon ik mijn ogen niet geloven."

VIER