Verleidster Ashley heeft een nieuwe vriend, en die is een stuk ouder

VIJF
De Nederlandse Ashley (21) kennen we allemaal als de sympathieke blonde verleidster uit Temptation die nooit een blad voor de mond neemt. In het nieuwe seizoen zullen we haar echter niet meer zien verschijnen, want ze is intussen vrijgezel af. "Het is nog heel pril, maar ik hoop dat ik de ware heb gevonden", klinkt het in TV Familie.

De nieuwe vriend van Ashley heet Mustafa, en ze leerde hem via Parastoo kennen. "Ik leerde hem kennen op het verjaardagsfeest van verleider Alex. Verleidster Parastoo was ook aanwezig en zij had Mustafa, een vriend van haar, meegevraagd. We zijn er aan de praat geraakt. Mustafa en ik hebben elkaar daarna een tijdje niet gezien, maar liepen elkaar weer tegen het lijf op een festival. En toen is de vonk overgeslagen."

De man is wel een stuk ouder dan Ashley. "Mustafa is 15 jaar ouder. Je merkt dat wel, maar ik vind dat totáál geen probleem. Bovendien: door z'n leeftijd heeft Mustafa meer levenservaring en is hij rustiger. Hij zal weleens uitgaan, maar dat hoeft niet per se elk weekend, snap je. Ik hoop dat dit blijft duren. Het klikt in elk geval supergoed tussen ons."

FB
rv2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mis tanget

    Hij is verliefd, vooral op zichzelf.

  • Nicole Gyselinckx

    Die passen nu eens perfect bij elkaar!!!