Exclusief voor abonnees

Verleider Gino: "Deborah's tranen lieten me inzien dat ik geen flierefluiter meer wil zijn"

Gino
VIJF Gino
"Het is zo zielig voor Deborah dat ze op tv nóg eens wordt geconfronteerd met het idiote gedrag van Tim", zegt de Nederlandse verleider Gino (27) in Dag Allemaal. Hij biedt de schaamteloos bedrogen Deborah een troostende schouder aan, en komt daarbij tot confronterende inzichten over zichzelf.

De jongste kampvuurbeelden hakten er serieus in bij Deborah. Als een emotioneel wrak strompelde ze terug naar het vrouwenresort. Begrijpelijk, de Aalsterse vertrok naar Thailand met het vooruitzicht van twee weken vakantie in een luxeresort, met daarna een huwelijksaanzoek van háár Tim. Althans: dat was zijn belofte. Hij had immers al een ring, zoals hij tot vervelens toe herhaalde in de eerste dagen op ’t eiland.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gunther Abers

  Glenn jongen gij gaat nog verschieten donderdag

 • wesley lamyns

  Wacht tot de volgende aflevering dan lukt het mss wel

 • Nadia Willems

  Knappe man

 • Glenn Verbeeck

  Pol, Deborah zat enkel met Tim in haar hoofd dus het was bijna onmogelijk om haar te versieren. Moest ze vrij geweest zijn had hij volgens mij wel een kans gehad.

 • Glenn Verbeeck

  Pol, natuurlijk kon hij Deborah daar niet krijgen, ze zat enkel met Tim in haar hoofd en dan is het een onmogelijke zaak.