Verhuist ‘Gert Late Night’ van Antwerps jacht naar villa in Oostduinkerke?

VIER
Het lijkt zo goed als zeker dat het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ dit voorjaar niet vanop het jacht van Gert Verhulst, in de schaduw van het MAS in Antwerpen, maar vanuit zijn statige villa in Oostduinkerke zal worden uitgezonden. 

Woensdagavond al doken Gert en zoon Viktor op in het VIER-reportagemagazine ‘#corona2020’ en maakten ze bekend dat James Cooke donderdag zou langs komen. Wat sinds woensdag eigenlijk niet meer mag, tenzij om professionele redenen. En die zijn er in dit geval. Gert en James zullen hun ‘Gert Late Night’ vanaf 20 april immers niet in de beperkte ruimte van de ‘Evanna’ kunnen maken. Laat staan dat daar nu al voorbereidingen mogelijk zijn. Dus verhuizen ze naar de luxueuze villa van Gert in Oostduinkerke om er de latenightshow van VIER te ontvangen. Mogelijk starten ze zelfs vroeger dan voorzien. Dat was nu 20 april, net na de Paasvakantie.

Hoe ze straks, bij een eventueel verdere lockdown, gasten naar daar zullen krijgen is een andere vraag. Plaats is er evenwel voldoende in de villa van Gert. Met vijf badkamers, vijf slaapkamers, twee zwembaden en nog wat extra luxe zou ‘Gert Late Night’ er in de beste omstandigheden kunnen plaatsvinden. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ilse Braet

    Om nog beetje meer te pochen...! Gelukkig hebben wij met tienerkinderen allemaal goed bijgedragen aan zijn riante inkomen en levensstijl die hij nu kan leiden!

  • Roger Rymen

    Ha ja, zo kan die beste Gert zijn villa boekhoudkundig als kostenpost inbrengen in zijn boekhouding.

  • Didi Bellens

    Liever niet