Veldslag ‘Game of Thrones’ breekt records: meer dan 38 miljoen kijkers

HBO
Niet alleen inwoners van Winterfell sneuvelden in de meest recente aflevering van ‘Game of Thrones’, ook records moesten eraan geloven. Wereldwijd hebben al meer dan 38 miljoen mensen gekeken naar de derde aflevering van het laatste seizoen. Een record, zo maakte HBO vandaag bekend.

Het zevende, voorlaatste seizoen over de Starks, Lannisters, Targaryens en andere adellijke families trok in de zomer van 2017 gemiddeld 32,8 miljoen kijkers. De derde aflevering van het achtste seizoen, waarin op leven en dood werd gevochten met de gevreesde Night King, scoort dus veel beter.

Ook in eigen land vestigde ‘Game of Thrones’ een record. Zondagavond zaten 17,8 miljoen Amerikanen op de bank voor de fantasyserie. Daarmee sneuvelde het record dat de eerste aflevering van het achtste seizoen vestigde. Daarnaar keken in 24 uur tijd 17,4 miljoen Amerikanen. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.