Exclusief voor abonnees

Veel drama in ‘Temptation Island VIPS’, maar krijgen deelnemers wel genoeg begeleiding? “Met sommige deelnemers
verrichten die psychologen echt wonderen”

SBS
Het is een constante doorheen alle reeksen van ‘Temptation Island’ en zeker ook in de VIPS-versie, nu op VIJF: naast de legendarische wilde feestjes is er ook altijd veel kwellend hartzeer te zien. Maar kunnen de deelnemers daar ook ergens mee terecht? ‘Tot een jaar later belde die psychologe van VIJF mij nog’, zegt ‘Timtation’ in het weekblad Dag Allemaal. Maar niet iedereen is even tevreden... 

“Wat is er gebeurd?” Gert Verhulst stak zijn medeleven met Pommeline (25) niet onder stoelen of banken nadat hij deze zomer op de Nederlandse televisie de bittere tranen van de Gentse blondine had gezien. Pommeline had net bij het eerste kampvuur van ‘Temptation Island VIPS’ het geflirt van haar Fabrizio (26) onder ogen gekregen en was hysterisch beginnen te huilen.

Gert kent het showbizzkoppel persoonlijk, want Fabrizio nam vorig jaar deel aan ‘Dancing With The Stars’, dat Gert presenteerde. “Dan kwam Pommelientje altijd kijken”, vertelde Gert nog. “Nu zie ik haar in tranen, en mijn hart breekt als ik dat zie.”

De huilende Pommeline beroert ook vandaag, nu ‘Temptation Island VIPS’ op VIJF wordt uitgezonden, heel wat kijkers. Maar zij is niet de eerste - en wellicht ook lang niet de laatste - die emotioneel afziet in ‘Temptation Island’. To the rescue: de psychologen op wie de deelnemers volgens de programmamakers altijd een beroep mogen doen als ze het moeilijk hebben. Maar is dat ook zo?

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Elkadam liams

  Ze hoeven dat niet te krijgen het zijn echter gewone domme mensen die daar heen gaan om optevallen en hopen op bekentenis

 • Geert Deseyne

  De deelnemers zoeken het zelf, dus wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.

 • Bruno Draulans

  Het wordt tijd dat die sussen eens uit hun fake wereld stappen en eens gewoon gaan werken als iedereen. Als je hieraan mee doet, om je relatie of wat dan ook te testen, ben je al niet goed bezig. Dan zit je relatie al niet goed.

 • Peeters Freddy

  Als ze nu een ophouden met dat programma dan was iedereen tevreden. Dit soapke heeft toch geen enkele meerwaarde.