Vanavond het laatste kampvuur: kan Heikki zijn vriendin nog steeds 'ons Milou' noemen?

VIJF
De koppels uit 'Temptation Island' zien elkaar vanavond na twee weken terug bij het ultieme kampvuur. Krijgen we dan eindelijk de portie drama waar we al weken naar uitkijken in dit elfde - en volgens velen saaiste - seizoen?

Sidney en Demi begonnen aan 'de ultieme relatietest' als een koppel waar geen verleider of verleidster tussen kon komen. Maar hun hereniging verloopt niet bepaald hartelijk. Ook bij de andere Nederlanders, Rodanya en Morgan, hangt er spanning in de lucht. Zeker wanneer Rodanya de vraag krijgt wat ze tijdens de dreamdate allemaal met verleider Danicio heeft uitgespookt. Zal ze toegeven gezwicht te zijn? De hereniging van de Vlaamse Heikki met zijn Nederlandse vriendin verloopt eveneens minder vlot dan gepland. Kan hij haar na vanavond nog steeds 'ons Milou' noemen?

Enkel Laura en Roger lijken vol vertrouwen naar het kampvuur te trekken. Maar is dat vertrouwen er ook nog na de beelden? 

'Temptation Island', vanavond om 20.35 uur op VIJF.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.