Van overleven gesproken: nu ook ‘Expeditie Schoonmoeder’ op tv

TLC
Overleven op een onbewoond eiland kan al moeilijk genoeg zijn, laat staan als je gestrand bent met je schoonmoeder. Vier schoonmoeders- en dochters/zonen reizen in het nieuwe TLC-programma ‘Expeditie Schoonmoeder’ met Patty Brard naar een exotisch eiland, weg van alles en iedereen, om aan hun relatie te werken. 

Op het eiland zijn enkel de basisvoorzieningen aanwezig om te overleven, maar de koppels worden op de proef gesteld met diverse opdrachten, geïnspireerd op hun relatie. Goede communicatie en samenwerking tussen de twee tegenpolen wordt dus een noodzakelijk goed.

De Nederlandse Patty Brard is naast presentator ook luisterend oor en coach voor de deelnemers. “Ik denk dat ik mij goed kan inleven en de deelnemers kan laten inzien wat zo’n situatie met de ander doet. Ik kijk ernaar uit om deze vrouwen te mogen helpen, want uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je elkaar liefhebt en er voor elkaar bent. Het leven is veel te kort voor ruzie”, zegt ze. Het ultieme doel is dat de schoonmoeders- en dochters/zonen elkaar meer gaan waarderen en hun band wordt versterkt. Komen ze dichter bij elkaar of juist verder van elkaar af te staan?

‘Expeditie Schoonmoeder’, vanaf donderdag 13 juni om 20u35 op TLC. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Griet Maes

    OMG, daar wil ik noooooit aan meedoen!