Vagina zichtbaar in 'Dating Naked': deelneemster eist 10 miljoen dollar

Jessie Nizewitz nam deel aan 'Dating Naked' en was ervan overtuigd dat haar intieme delen 'geblurd' zouden worden zoals haar borst op deze foto.
VH1 Jessie Nizewitz nam deel aan 'Dating Naked' en was ervan overtuigd dat haar intieme delen 'geblurd' zouden worden zoals haar borst op deze foto.
Toen de 28-jarige Jessie Nizewitz zich inschreef voor de realityshow 'Dating Naked', was ze ervan overtuigd dat haar intieme delen zouden vervaagd of 'geblurd' worden. Het concept vereist echter dat iedereen heelder dagen poedelnaakt rondloopt, dus vroeg of laat zal er wel eens een kont te zien zijn. Of in het geval van Jessie: haar kont én vagina. Het meisje eist nu 10 miljoen dollar van kabeltelevisienetwerk VH1.

Jessie beweert dat de producers haar herhaaldelijk hadden beloofd dat beelden van haar intieme delen onscherp zouden gemaakt worden. Dus stripte ze vol vertrouwen tot ze in haar verjaardagskostuum stond voor de opnames van een worstelpartijtje met haar date. "Ik voel me belogen, gemanipuleerd en gebruikt", verklaart Nizewitz.

Liefde van haar leven
Nadat de bewuste aflevering op televisie was geweest, ontving Jessie sms'en en mails van vrienden en familie om haar erop te wijzen dat haar vagina op televisie was geweest.

De tentoonspreiding van haar liefdesgrotje zou er ook voor gezorgd worden dat de man met wie ze sinds een maand een veelbelovende relatie had, haar de bons gaf. "Na de uitzending heeft hij me niet meer gebeld. Ik hoopte met hem een vaste relatie te kunnen beginnen. Hij had werk, hij is Joods en in zijn dertiger jaren. Dat maakte hem een ideale kandidaat", meent Jessie.

En het wordt nog erger. "Ik denk dat mijn oma boos op me is. Vorige week heb ik haar bezocht, en ze heeft niets tegen me gezegd. Mijn ouders zijn gewoon beschaamd".

Zo had het dus gemoeten, maar op televisie was de worstelpartij en de intieme partij van Jessie niet 'geblurd'.
VH1 Zo had het dus gemoeten, maar op televisie was de worstelpartij en de intieme partij van Jessie niet 'geblurd'.