Two and a Half Men stopt na twaalfde seizoen

Ashton Kutcher (centraal) naast Jon Cryer, en de rest van de cast van Two And A Half Men. Cryer kreeg in 2011 zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame.
REUTERS Ashton Kutcher (centraal) naast Jon Cryer, en de rest van de cast van Two And A Half Men. Cryer kreeg in 2011 zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame.
Tv-zender CBS heeft vandaag bekendgemaakt dat de comedyserie Two and a Half Men stopt na seizoen 12. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

De beslissing om de langstlopende sitcom van de Amerikaanse tv van de buis te halen komt nadat CBS al in maart was begonnen met het uitzenden van afleveringen van seizoen 11. Normaal gesproken wordt er eerst onderhandeld over nieuwe contracten van de hoofdrolspelers. Momenteel zijn dat Ashton Kutcher en Jon Cryer.

Kutcher verving Charlie Sheen, die drie jaar geleden werd ontslagen na een reeks conflicten met de producent, onder meer over Charlie's drank- en drugsgebruik. Spraakmakend waren ook de uitspraken van voormalig hoofdrolspeler Angus T Jones: hij noemde de serie 'viezigheid' en riep mensen op om te stoppen met kijken.

Hoeveel afleveringen het laatste seizoen gaat tellen, is nog niet bekend. Ook wilde de zender niets zeggen over een mogelijke terugkeer van Sheen.