Tweelingbroers uit 'Iedereen beroemd' maken hiphop-single

Tweeling Maarten en Thomas Renders. Voor 'Iedereen Beroemd' werken ze hun bucketlist af.
Jan Aelberts Tweeling Maarten en Thomas Renders. Voor 'Iedereen Beroemd' werken ze hun bucketlist af.
Komende vrijdag is de laatste aflevering van de rubriek 'De bucketlist' te zien in 'Iedereen beroemd'. In die rubriek werkt parkinsonpatiënt Maarten zijn bucketlist samen met zijn tweelingbroer Thomas af. Die lijst staat vol dingen die ze voor de eerste keer wilden doen of die ze graag nog een keer wilden beleven voordat het lichaam van Maarten verder aftakelt.

De Lierse identieke tweeling Maarten en Thomas liet niemand de voorbije weken onberoerd met hun kleine en grote dromen. De broers konden al heel wat zaken van hun bucketlist afvinken, maar in deze laatste aflevering maken ze  een gedeelde jongensdroom af: een hiphop-plaatje maken. Omdat ze fan zijn van het genre, omdat een dag in de studio puur plezier is, maar ook omdat het spraakvermogen van Maarten er beetje bij beetje op achteruit gaat.

Met de single 'Vier uur bier uur' brengt de tweeling onder de naam Renders Bros. dezelfde eenvoudige boodschap als bij de volledige bucketlist: geniet van het leven met vrienden en familie, zo lang het kan. In de studio werden ze bijgestaan door toptalenten DJ 4T4 van Het Hof van Commerce, Bobby Ewing van Discobar Galaxie en Stijn, the Performing Artist. 

De broers brengen de single uit onder de artiestennaam Renders Bros.
VRT De broers brengen de single uit onder de artiestennaam Renders Bros.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.