Tweede seizoen voor 'Beau Séjour'

'Beau Séjour' krijgt een tweede seizoen.
RV 'Beau Séjour' krijgt een tweede seizoen.
'Beau Séjour', de spannende reeks van Sanne Nuyens en Bert Van Dael, krijgt binnenkort een vervolg. Daarvoor krijgen ze €25.000 euro van het Vlaams Audiovisueel Fonds. 

Het eerste seizoen van de serie vertelde het verhaal van Kato, een meisje dat hij eigen lijk vindt, en op zoek gaat naar haar moordenaar. Pas dan kan ze haar oude leven achter zich laten. 

De makers van het programma zetten zich binnenkort aan de productie van een vervolg. Wat de verhaallijn van het nieuwe seizoen precies wordt, of wanneer het zal worden uitgezonden, is nog niet bekend. Opvallend is wel de donatie van het VAF, aangezien het meestal niet doneert aan vervolgreeksen.

Het succes van 'Beau Séjour' valt niet te ontkennen. Zelfs de Amerikaanse streamingsite Netflix was onder de indruk. Via hun platform kan het programma over zowat de hele wereld bekeken worden. Hopelijk wordt 'Beau Séjour 2' net zo indrukwekkend. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Pieter De Ruyter

    De serie was af een tweede deel is zinloos.