Tweede seizoen van ‘Grillmasters’ start op 15 mei

VIER
De zomer komt eraan, en dat betekent dat het barbecueseizoen in het verschiet ligt. VIER speelt daar handig op in door het tweede seizoen van ‘Grillmasters’ te lanceren, dat op 15 mei van start gaan. 

De beste barbecuechef van het land, Peter De Clercq en Seppe Nobels, de beste groentechef van België, gaan ook dit jaar weer op zoek naar de beste grillers van Vlaanderen. Daarom hebben ze tijdens een grootse auditie-aflevering, die op 15 mei uitgezonden wordt, 30 duo’s uitgenodigd in de citadel van Diest. De kandidaten zijn van héél diverse pluimage: naast de obligate foodies staan er onder meer Turkse zusjes, biker girls, oma’s, rockers, advocaten, uitvinders, evangelische christenen en Filipijnse vriendinnen op het plein. 

Tien duo’s mogen uiteindelijk naar de  ‘Grillmaster’-keuken in het Sint-Jansbergklooster van Zelem. Daar worden ze dan de volgende weken gecoacht door de topchefs en krijgen ze Gert Verhulst, Luc Appermont, Bart Kaëll, Stefaan Degand, Regi, de familie Verheyen, Stephanie Coorevits, Anne-Sophie Balsing en Roel Vanderstukken op bezoek tijdens hun culinaire wereldreis door Vlaanderen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.