Tweede seizoen nog niet begonnen, maar nu al derde seizoen besteld van ‘#LikeMe’

‘#LikeMe’ krijgt derde seizoen.
Ketnet ‘#LikeMe’ krijgt derde seizoen.
Fans van de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’ kunnen hun hartje ophalen: ook al is het tweede seizoen van de reeks nog niet op tv, is ze wél alvast hernieuwd voor seizoen 3. 

Het tweede seizoen van de populaire show gaat deze zondag van start op Ketnet. ‘#LikeMe’ is een jongerenprogramma over een groep vrienden op de middelbare school. Ze beleven vele avonturen, en zingen daar ook over. Het gaat telkens om bekende Vlaamse klassiekers, die in een nieuw jasje zijn gestoken. Zo wil men jongeren opnieuw warm maken voor Vlaamse muziek. 

Het is niet de eerste keer dat VRT al een derde seizoen bestelt nog voor het tweede is uitgezonden. Ook ‘Dertigers’, de geliefde reeks voor een wat ouder publiek, kreeg diezelfde eer. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.