Twee nieuwe verleiders proberen de temperatuur op ‘Temptation Island’ op te drijven

SBS
Er is nog hoop voor de ‘Temptation’-fans die de voorbije afleveringen allesbehalve spannend vonden, want de komende twee weken spoelen er twee nieuwe singles aan op het eiland. In de vorige afleveringen werden er nog maar net twee extra verleiders aan het programma toegevoegd.

Quinten (23) uit Sint-Katelijne-Waver is een avontuurlijke jongen. Na zijn studies trok hij voor 8 maanden naar Australië en na zijn terugkomst was hij meteen klaar voor een nieuwe belevenis: ‘Temptation Island’. Hij zal er alles aan doen om het spel te spelen en de vrouwen voor zich te winnen. Doordat hij kan zingen en piano speelt, heeft hij alvast een stapje voor op de andere verleiders. Quinten is vanaf vrijdag te zien in het programma.

Kiani (21) uit Blankenberge is model. Ze ziet zichzelf als de ideale mix tussen een wild feestbeest en iemand om je hart bij te luchten. Op ‘Temptation Island’ wou ze vooral tonen dat mannen niet te vertrouwen zijn. Kiani maakt volgende week haar opwachting in aflevering 9 van het programma.




3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marko Decandt

    Ja vind het ook wel redelijk saai dit seizoen. Ben grote fan van het programma, maar dit jaar blijft de kijker wat op zijn honger zitten. Hopelijk gebeurd er nog een 'timmeke', van super trouw naar trouwen met een ander uit het niets :-).

  • Kenny Nijs

    De saaiste en vermoeiendste temptation van alle jaren.. wat zijn met dat voor koppels?

  • Martine Verhulst

    Meest saaie temptation ooit.