Twee koppels krijgen het moeilijk in ‘Blind Getrouwd’ en komen in impasse

Blind Getrouwd
Medialaan Blind Getrouwd
Maandag zien we hoe de ‘Blind Getrouwd’-koppels de laatste dag van hun huwelijksreis doorbrengen. Drie koppels keren met een brede glimlach terug naar België, voor twee koppels steken er vooral een heleboel twijfels de kop op.

Lenny en Jolien zoeken experte Sybille Vanweehaeghe op om hun eerste week als getrouwd stel te bespreken. Maar voor ze dat doen beleven ze eerst nog een laatste romantische dag in Malaga, waar ze samen gaan vissen.  

Lenny en Jolien gaan samen vissen.
Medialaan Lenny en Jolien gaan samen vissen.

Ook voor Tim en Elke loopt alles vlot. Tim polst bij Elke wat ze nog meer nodig heeft om zich volop te storten in een toekomst samen op lange termijn. Ze beleven een romantisch moment op reis. En Joke en Stijn voelen zich opperbest samen. Ze weigeren om zichzelf druk op te leggen, en dat werkt. Maar hoe zal het dagelijks leven samen zijn, eens het thuis z’n gewone gangetje gaat?

Joke en Stijn richten hun woonst in.
VTM Joke en Stijn richten hun woonst in.
Impasse

Op de laatste dag van de huwelijksreis, komen Annelies en Joris echter in een kleine impasse terecht. Joris heeft immers gevoelens voor Annelies, maar voor haar gaat het wat te snel. Het koppel weet niet goed hoe hiermee om te gaan en vraagt, eens terug in België, raad aan experte Margo Van Landeghem.

Joris en Annelies gaan te rade bij experte Margo Van Landeghem.
VTM Joris en Annelies gaan te rade bij experte Margo Van Landeghem.

En Victor en Line? Daar gaat het ook niet zo vlot. “De grootste uitdaging in onze relatie, ben ik zelf”, zegt Line, die zich wat zorgen maakt om een groot verschil tussen haar en Victor. Of de experten hen zullen kunnen helpen zien we maandag.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.