TV TIPS. Hét showbizzfeestje van het jaar, een verdwenen prinses en andere mysteries

Story Showbizz Awards 2018
rv Story Showbizz Awards 2018
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘American Crime’, seizoen 1 & 2 vanaf vandaag op Play

Ben je ‘Play’-abonnee? Dan heb je geluk, want vanaf vandaag biedt Telenet je de kans om de eerste twee seizoen van ‘American Crime’ te bingewatchen. Ieder seizoen draait om één welbepaalde misdaad. Geloof ons: deze reeks is een aanrader!

‘Expeditie Robinson’, 20u35 op Vier

Expeditie Robinson.
VIER Expeditie Robinson.

Vorige week slaagde expeditielid Robbe erin om tijdens z’n duel met Arnaude op winnaarseiland als eerste een ticket te bemachtigen voor de finale. Arnaude, Nele en Anton moeten nog een onderling duel uitvechten voor die twee andere plaatsjes. Wie van hen slaagt in dat opzet en wie moet de expeditie alsnog verlaten? Je ontdekt het vanaf 20u35!

‘Story Showbizz Awards 2018’, 22u25 op Vijf

Aftermovie Story Showbizz Awards 2018.
Story Aftermovie Story Showbizz Awards 2018.

Ja, we geven het grif toe: wij zijn nog steeds aan het bekomen van hét showbizzfeestje van het jaar. En omdat ze bij Vijf precies weten dat wij misschien een klein zwart gaatje hebben na al die lekkere drankjes, zenden zij de hele show integraal uit vanaf 22u25. Merci!

‘Pineapple Express’, 20u40 op CAZ

Dale Denton (Seth Rogen) komt via zijn dealer Saul (James Franco) aan ‘Pineapple Express’, een nieuwe en zeldzame wietsoort. Dale komt echter in de problemen wanneer hij getuige is van een brutale moord en z’n joint domweg achterlaat op de plaats delict. Deze film is dan wel tien jaar oud, je blijft gniffelen met de fratsen van Seth Rogen en James Franco.

‘Escape from Dubai: The Mystery of the Missing Princess’, 22u op BBC 2

In februari stapte prinses Latifa van Dubai, de 32-jarige dochter van Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, aan boord van een boot om een nieuw leven te beginnen in Amerika. Na enkele dagen werd Latfa onderschept door Indiase commando’s en sindsdien werd ze niet meer gezien...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.