TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zondag 12 mei

Elisabet, de mol
Joel Hoylaerts / Photonews Elisabet, de mol
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

'Iedereen kiest’, 21u50 op Eén

-
Phara de Aguirre
VRT - Phara de Aguirre

Kan jij ook wel wat spiritual guidance gebruiken als het op de verkiezingen van 26 mei aankomt? Dan ben je bij ‘Iedereen kiest’ aan het goede adres. In deze politieke talkshow ontvangt Phara de Aguirre acht avonden lang enkele zwaargewichten uit ons politieke landschap. Vanavond komt premier Michel als eerste aan de beurt.

‘Mission: Impossible - Ghost Protocol’, 20u45 op VTM

Tom Cruise die de wereld moet redden. Voila, zo hebben we u meteen een korte samenvatting gegeven van deze film.

‘De Mol’, 20u00 op Vier

Axel, winnaar van ‘De Mol 2019', Elisabet, de mol en Bas, de verliezer
Joel Hoylaerts / Photonews Axel, winnaar van ‘De Mol 2019', Elisabet, de mol en Bas, de verliezer

Vorige week kwamen we te weten dat Elisabet de gewiekste saboteur was van deze editie van ‘De Mol’. In deze allerlaatste aflevering wordt duidelijk hoe de spoedarts erin slaagde om de opdrachten te laten mislukken. Tijd om af te toetsen welke complottheorieën terecht waren!

‘Escape from New York’, 20u40 op CAZ

Meer zin in een onvervalste cultflim? Dan moet je om 20u40 bij CAZ zijn. Zij zenden immers ‘Escape from New York’ uit, de film waarin Kurt Russell in de huid kruipt van de oneindig coole bad boy Snake Plissken. Het verhaal? Heel Manhattan is in de toekomst een zwaarbewaakte gevangenis geworden, waar ook Snake naartoe werd gestuurd. Tot het vliegtuig van de president uitgerekend boven Manhattan neerstort en Snake plots de opdracht krijgt om de president binnen de 22 uur van het eiland te loodsen...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.