TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Hanne Danst
Eén Hanne Danst
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Trapped S2', vanaf vandaag op Play

Toegegeven, wij kennen IJsland vooral vanwege hun uitstekende muzikanten en groepen zoals Björk Guðmundsdóttir, Sigur Rós, Emilíana Torrini, Of Monsters and Men en anderen. Maar ze maken daar ook uitstekende crimireeksen. Zoals ‘Trapped’ bijvoorbeeld. In het eerste seizoen maakten we al kennis met politiebaas Andri Olafsson en z’n twee kompanen. Dit keer worden ze naar een afgelegen vallei in het noorden van IJsland gestuurd, waar ze terechtkomen in een psychologisch kluwen. En ‘t is daar ook nog eens koud!

‘Twee tot de zesde macht’, 20u op Eén

Jeroen Meus is de nieuwe presentator van 'Twee tot de zesde macht'.
VRT Jeroen Meus is de nieuwe presentator van 'Twee tot de zesde macht'.

Dezelfde spelshow, maar een andere presentator. Voila, dat weet u dan ook weer.

‘Undercover’, 21u op Eén

Undercover : Tom Waes - Anna Drijver
Kristof Ghyselinck Undercover : Tom Waes - Anna Drijver

Vorige week kregen wij nog last van een lichte paniekaanval toen we beseften dat het de laatste aflevering van ‘Reizen Waes Europa’ was en dat we dus ook presentator Tom Waes een hele tijd niet meer aan het werk zouden zien. Gelukkig beseften ze bij Eén dat onze afkickverschijnselen écht te erg waren en zenden ze vanaf vanavond de politieserie ‘Undercover’ uit, waarin Tom een van de hoofdrollen vertolkt. Danku Eén!

‘Hanne danst’, 21u op Canvas

Hanne danst - Hanne decoutere
VRT Hanne danst - Hanne decoutere

We kunnen het moeilijk geloven, maar er zijn ook mensen die niets van Tom Waes moeten weten.Niet getreurd, want onze openbare omroep heeft ook aan hen gedacht. Dat selecte clubje kan immers om 21u afstemmen op Canvas, waar de finale van ‘Hanne Danst’ wordt uitgezonden. Daarin is te zien hoe nieuwsanker Hanne Decoutere haar grote droom waarmaakt: de balkonscène uit ‘Romeo & Julia’ dansen.

‘Botched’, 22u45 op Vijf

Farrah Abraham
Photo News Farrah Abraham

Bij ons is ze misschien iets minder bekend, maar in Amerika is realityster Farrah Abraham een waar fenomeen. Abraham werd beroemd (en berucht) dankzij haar passages in de MTV-reeksen ‘16 and pregnant’ en ‘Teen Mom’, waarin Farrah haar dochtertje Sophia aan de wereld voorstelde. Al werd ze pas echt een ‘showbizzfiguur’ door de sekstapes die ze in 2013 en 2014 uitbracht. Dat Farrah daarna ook nog te zien was in verschillende realityreeksen, mag dus niet al te verwonderlijk zijn. Wie - ondanks onze uitleg - nog steeds benieuwd is naar de vrouw in kwestie, kan vanavond om 22u45 afstemmen op Vijf voor ‘Botched’. Daarin komt Abraham langs om haar mislukte lip fillers te laten fiksen...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.