TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 13 mei

VTM
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Liefde voor Muziek’, 20u35 op VTM

Dieter Bacquaert

Ook vanavond kan je op VTM terecht voor de vijfde jaargang van ‘Liefde voor Muziek’. Nadat schlagerzanger Bart Kaëll,  Milow, Ilse DeLange en Jan Leyers de vorige weken in het middelpunt van de belangstelling stonden, is het nu de beurt aan Laura Tesoro om te luisteren naar wat de andere deelnemers van haar songs gemaakt hebben.

‘De ambassade’, 20u35 op Vier

VIER

Sinds een tijdje krijgen we dankzij VIER een boeiende blik achter de schermen van de Belgische ambassades en consulaten in vijf wereldsteden. Zo zien we vanavond Philippe Kridelka, de ambassadeur van Thailand, in actie. En ‘t is van moeten, want in het naburige Cambodja is een Belg opgepakt voor drugssmokkel...

‘Sweet Home Alabama’, 20u40 op Vitaya

Meer zin in een komedie op deze maandagavond? Dan kan je om 20u40 op Vitaya terecht, waar ze ‘Sweet Home Alabama’ uitzenden. Daarin volgen we modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon), die zich verloofde met de meest begeerlijke vrijgezel van New York. Allemaal tof, al is er wel een klein - weliswaar niet geheel onbelangrijk - detail dat Melanie nog moet oplossen: ze is nog steeds getrouwd met haar jeugdvriendje uit Alabama...
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerd Van nieuwenhove

    Pulp voor de Vlamingen ... Moeten wij daarvoor betalen ?