TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Donderdag 11 juli

Vlaanderen Feest
Kristof Ghyselinck Vlaanderen Feest
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Vlaanderen Feest!’, 20u10 op Eén

Peter Van de Veire
Kristof Ghyselinck Peter Van de Veire

Hoe kan je de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap het beste vieren? Met een groots muzikaal spektakel, tiens. En dus mag ‘de parking’ zich vanavond opmaken voor een grootse liveshow op de Grote Markt in Antwerpen. Gastheer Peter Van de Veire ontvangt onder andere Helmut Lotti, Isabelle A en Belle Perez. Hoera!

‘Telefacts zomer’, 22u30 op VTM

Jena Karam (links) wordt knock-out geslagen
VTM Jena Karam (links) wordt knock-out geslagen

Nen dzjoef oep a mulle, maar dan van een 20-jarige schoonheid die Jena Karam heet. Voila, de korte samenvatting van de reportage van ‘Telefacts zomer’ van vanavond.

‘Police Academy’, 22u10 op Vier

Ondertussen is deze komedie al 35 jaar oud, maar wij blijven gniffelen met de allereerste film uit de ‘Police Academy’-franchise. En we zijn er zeker van dat jullie dat ook gaan doen vanaf 22u10 door op Vier af te stemmen!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.