TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Donderdag 25 april

Elton John
REUTERS Elton John
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Dierendokters 24/7', 20u40 op Een

VRT

We geven het toe: wij konden best wel genieten van ‘Spoed 24/7'. Ons hart maakte dan ook een vreugdesprongetje toen we ontdekten dat diezelfde makers vanaf vandaag ‘Dierendokter 24/7' op de buis brengen. Daarin trekt een cameraploeg naar de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke. Daar volgen ze zowel de verhalen van de dieren, de studenten als de artsen. In de eerste aflevering mogen de studenten van het eerste masterjaar van naderbij kennismaken met Peter. Voor de volledigheid: Peter is een os.

‘Elton John: the nation’s favourite song’, 23u05 op Canvas

Heb je meer zin in een muziekdocumentaire? Look no further, want Canvas brengt om 23u05 een docu over Elton John op antenne. Daarin blikt Elton niet alleen zélf terug op z’n carrière, ook beroemde fans van de zanger komen aan bod. Geloof ons: dit is echt het bekijken waard!

‘Don’t worry, be happy’, 20u35 op Vier

Peter Boeckx
Steven Richardson Peter Boeckx

Kan je gelukkig zijn als je weinig tot niets hebt? Wij alvast niet, maar reportagemaker Peter Boeckx heeft enkele Vlamingen gevonden die dat wel kunnen. En dat levert, zoals we dat van Boeckx gewend zijn, uiterst fijne televisie op!

‘X-Men: Apocalypse’, 20u35 op Q2

In juni komt ‘Dark Phoenix’ in de zalen, de nieuwste film uit de X-menfranchise. Maar voor het zover is, kan je nog even je kennis over de mutantjes bijspijkeren met ‘X-Men: Apocalypse’. Daarin ontwaakt de allereerste mutant - die toepasselijk Apocalypse werd gedoopt - na duizenden jaren. Hij is teleurgesteld in de wereld en rekruteert vier handlangers om zijn utopisch paradijsje te creëren. Of dat écht een droomwereld is, ontdekt je vanaf 20u35 op Q2!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.