TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 20 april

Legally Blonde
Legally Blonde Legally Blonde
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Bienvenue chez les Ch’tis’, 21u25 op Eén

De grappigste Franse komedie van de afgelopen jaren? Dat moet ongetwijfeld ‘Bienvenue chez les Ch’tis’ zijn. Daarin probeert postmeester Philippe Abrams (Kad Merad) - op aandringen van z’n vrouw Julie - een overplaatsing te regelen naar de Côte d’Azur. Zijn plannetje mislukt en hij komt terecht in Bourgues, een druilerig dorpje in het noorden van Frankrijk...

‘De helaasheid der dingen’, 21u30 op VTM

Eerlijk is eerlijk: wij vonden het terecht dat ‘De helaasheid der dingen’ van Dimitri Verhulst een bestseller werd genoemd. En dus hopen we maar dat de verfilming van diens wrange meesterwerk ook zo goed is. VTM geeft ons de kans om het vanaf 21u30 te ontdekken. Pronostiekje leggen?

‘Legally Blonde’, 20u25 op Vijf

Wanneer Elle Woods (Reese Witherspoon) door haar vriendje gedumpt wordt omdat ze te dom zou zijn, besluit ze wraak te nemen. Elle volgt haar ex naar Harvard, waar ze ook aan een rechtenstudie begint. Toegegeven: wij hebben deze film al meermaals gezien, maar wij blijven gniffelen met de avonturen van Elle!

‘Those Who Kill’, 20u30 op NPO 3

Those who Kill
gratis Those who Kill

Hoera, Deense crimi over een politieteam dat gespecialiseerd is in seriemoordenaars! Bij de speciale politie-eenheid van Kopenhagen zijn detective Katrine Jensen en profiler Thomas Schaeffer de experts van dienst. Ze duiken in het brein van de dader en vergen het uiterste van zichzelf. Maar soms zelfs net iets te veel.

The Importance of Being Oscar’, 22u op BBC 2

Oscar Wilde
RV Oscar Wilde

Ja, we zouden hier hele epistels kunnen schrijven over het genie dat Oscar Wilde is, maar dat gaan we niet doen. Of u weet wat voor een geweldig man hij was en kijkt sowieso naar deze docu, of u weet het niet en kijkt naar deze docu om iets bij te leren over de Ierse dichter.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.