TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Donderdag 28 maart

Gal Gadot - Wonder Woman
RV Gal Gadot - Wonder Woman
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Wonder Woman’, vanaf vandaag op Netflix

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een topwijf! Voila, een uiterst bondige samenvatting van ‘Wonder Woman’.

‘Van algemeen nut’, 20u40 op Een

Steven Van Herreweghe neemt bijzondere tv-geschiedenis onder de loep
RV © STUDIO NUNU Steven Van Herreweghe neemt bijzondere tv-geschiedenis onder de loep

Ook deze week duikt Steven Van Herreweghe weer in de geschiedenis van de openbare omroep en de mensen die hier een bijzondere bijdrage aan leverden. Of dat ook leuke televisie oplevert? Dat ontdek je vanaf 20u40 op Een!

‘De wereld rond met 80-jarigen’, 20u35 op VTM

De Wereld Rond Met 80-jarigen ; seizoen 1 , vanaf donderdag 31 januari 2019 bij VTM. Op de foto : groepsfoto
VTM De Wereld Rond Met 80-jarigen ; seizoen 1 , vanaf donderdag 31 januari 2019 bij VTM. Op de foto : groepsfoto

Vanavond maken de krasse knarren (en Sieg De Doncker en Olga Leyers) hun ecologische voetafdruk nog wat groter, want VTM brengt vanaf 20u35 de allerlaatste aflevering van deze realityreeks. De lustige reisvrienden sluiten af in Japan, een bestemming die werd uitgekozen door podiumbeest Mariette.

‘Oogappels’, 20u30 op NPO 1

Oogappels
RV Oogappels

Eerlijk, wij genieten al weken van de Nederlandse dramaserie ‘Oogappels’. Daarin krijgen we keer op keer een rake inkijk in het leven van enkele (groot)ouders en hun kinderen. Jammer dus dat het vanavond alweer de laatste aflevering is. Grote vraag daarin is of koele kikker Merel - pun intended, beestjes en zo - eindelijk ontdooit wanneer ze het huis van haar gestorven moeder leeghaalt...
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Deroost

    En komt er ook iets interessants op tv vanavond?

  • HENDRIK WECKSELER

    Zal een blu-ray worden dan komt toch niets deftig op tv en er zijn betere streamingdiensten dan Netflix waar enkel oude rommel en slechte eigen producties opkomen

  • Gerd Van nieuwenhove

    In nederland maken ze betere tv en goede duiding ! Hier lachertjes wat er vandaag niet in de afspraak zit ... Welke dik betaalde heeft deze zin uit gevonden ?