TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Matthias Schoenaerts en Carey Mulligan in 'Far from the Madding Crowd'.
KOS Matthias Schoenaerts en Carey Mulligan in 'Far from the Madding Crowd'.
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Reizen Waes Europa’, 20u30 op Eén

The Isle of Man is een ietwat slaperig eiland in de zee tussen Ierland en Engeland. Maar elk jaar wordt er de Tourist Trophy gehouden: de gevaarlijkste en dodelijkste motorrace ter wereld. Motorcoureurs vliegen dan tegen 300 kilometer per uur door de straten van het eiland. Compleet onverantwoord volgens de tegenstanders, maar het mekka van de motorsport volgens de liefhebbers. Tom vertrekt met een dubbel gevoel en dat blijkt terecht. De reis begint in mineur...

‘Vrede op aarde’, 22u op Eén

Sven de Leijer in ‘Vrede op aarde’.
één Sven de Leijer in ‘Vrede op aarde’.

Zin in een talkshow? Dan ben je bij Eén aan het goede adres, want daar gaat Sven de Leijer van start met het tweede seizoen van ‘Vrede op aarde’. Net zoals vorig jaar nodigt hij een aantal gasten uit om met hem terug te blikken op het voorbije jaar. Vandaag komen Frank Raes, Wim Lybaert en Elodie Ouedraogo langs.

‘Love Actually’, 21u op VTM

Dé  ultieme kerstfilm volgens ons, compleet met ronkende namen à la Hugh Grant, Keira Knightley, Emma Thompson,... Het verhaal, vraagt u? In de aanloop naar Kerstmis worden acht Londenaars gevolgd, die elk op hun eigen manier met liefdesperikelen te kampen hebben.

‘Django Unchained’, 20u40 op CAZ

We hebben het al eerder gezegd in deze rubriek, maar wij zijn fan van Quentin Tarantino. Dat CAZ vandaag ‘Django Unchained’ uitzendt, vinden wij dan ook helemaal prima. Daarin volgen we een premiejager (Leonardo DiCaprio) en slaaf Django (Jamie Foxx), die een bondgenootschap sluiten. En dat zorgt uiteraard voor heel wat spectaculaire scènes!

‘Far from the Madding Crowd’, 23u op BBC 2

Matthias Schoenaerts! Matthias Schoenaerts! Matthias Schoenaerts! Voilà, drie goede redenen om af te stemmen op BBC 2 om 23u.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerard Braeckmans

    'Vrede op Aarde' heb ik gisteren een stukje bekeken. Heb het afgezet. Dezelfde zever met BV's die wat zitten giechelen, enz.